Sanglas 350/4


Agraeixo l'oportunitat de poder publicar aquest anunci a la vostre web i em complau oferir als vostres socis aquesta motocicleta SANGLAS 350/4 - (1a. sèrie) del any 1959, i amb matrícula original de Girona.

El principal motiu per fer aquesta oferta a aquest Club, es l'interès personal de conservar la integritat d'aquest vehicle matriculat farà ara 60 anys, i que conserva el 90-95% de la seva originalitat, ja que només a tingut 3 propietaris particulars que s'han fet càrrec correctament del seu manteniment.


Casualment aquesta motocicleta te dades molt curioses que històricament comparteix amb Salvador Claret i Naspleda, i també amb Josep Simón i Cruañas, cofundador i primer president de la Associació de Motos Històriques Gironines i que var ser el segon propietari d'aquesta moto durant 22 anys, de 1990 a 2012.


Totes aquestes i mes dades, converteixen a aquesta motocicleta amb un vehicle d'importància especial i única .

També m'agradaria que tornés a Girona, als seus orígens, on tots saben que hi ha una gran afició pels vehicles clàssics i amb persones realment preocupadas per la seva conservació.


Si us plau, si necessiteu un text específic pel anunci us ho faré arribar.


Agraït pel vostre temps i atenció, resto a l'espera de les vostres noticies.


Contacteu el club

Amb la finalitat de conservar l’integritat que ha mantingut fins l’actualitat, i pel seu valor històric intrínsec, en principi només la ofereixo a Clubs, Col·leccions Particulars i Museus Gironins.

Només he anunciat la venda d’aquesta motocicleta a la web. de la A.M.H.G. (febrer de 2019).

El preu d’aquesta motocicleta sempre serà negociable pels particulars, i proporcional, (a la baixa), segons l’interès del nou comprador per mantenir l’actual estat original d’aquesta SANGLAS.

Pels Museus no tinc cap preu establert, (donat el cas agrairé i escoltaré les ofertes).

Personalment m’agradaria que continués “sobrevisquin” a Catalunya... “i a Girona més”... ja que sempre ha estat una Sanglas gironina des del seu origen...