Activitats

L'activitat principal és la "Caravana Internacional de Cotxes Vetustos Girona Costa Brava" (inclosa al cens de Festes Locals d'interès turístic per la Generalitat de Catalunya, segons resolució de 10 d'octubre de 1996) que enguany ha celebrat la 56a. edició. La seva durada és de 4/5 dies, en què se segueixen diferents itineraris que van variant a cada caravana. A les primeres trenta-nou edicions de la caravana, només eren admesos els vehicles construïts fins el 1930, però a partir de l'any 2003, amb motiu de la XL edició, s'accepten tots els vehicles construïts fins a l'any 1939.

Com a segona activitat és de destacar la "Ruta dels Castells", que consisteix en dos dies de visites a castells o edificis d'interès cultural. Es porta a terme amb vehicles clàssics i post-clàssics, esportius, descapotables, roadster i spider. Constitueix una activitat turístico-cultural per a conèixer tant edificis d'interès singular com la seva història. 

Realitza altres activitats, como són:

Retro-Motor Platja d'Aro

o Fires de divers municipis, entre els que ens cal anomenar les anyals de Bescanó, Fornells de la Selva i Caldes de Malavella entre altres.

Alfa Romeo Club de Catalunya

Amics dels 600

Club del Mini

Club Harley-Davidson de França,...

Totes les activitats i gestions es fan de gratuïtament per als nostres socis. La nostra és una entitat sense ànim de lucre.

Propera Activitat del MCG

Activitats Secció Cotxes

Activitats Secció Motos

Activitats secció nàutica

Activitats secció aeronàutica