anar a inici
 
 
el club
activitats
calendari
informació
mapa web
 
 
Fira de Fornells de la Selva, 2008
 
imatge
   
 

foto: Diari de Girona

Bartomeu, J. [Diari de Girona, 21 d'abril de 2004]

La desena Fira de Primavera de Fornells de la Selva es va cloure, ahir, amb una gran quantitat d'assistents. A la foto, un moment del repartiment de premis a càrrec del Motor Club Girona, que va participar molt activament en la fira d'enguany.

Vilà, D. [El Punt Digital, 21 d'abril 2008]

La desena edició de la fira de la locomoció i artesania de Fornells de la Selva ha repetit aquest cap de setmana l'èxit de públic habitual de les últimes edicions. El circuit de trenets va tornar a ser un dels principals atractius de la fira per a grans i petits que han fet cues per fer una volta amb les magnífiques rèpliques de trens. Els Mercedes, Bentley, Ferraris, Fords i Cadillacs que van participar en la concentració de cotxes d'època, clàssics, esportius i populars, també van captar bona part de l'atenció dels visitants.

Tot i l'amenaça de pluja i que la precipitació va fer acte de presència passat el migdia, un gran nombre de motos van participar a la trobada de motocicletes Harley-Custom, que es va completar amb balls de country. El trial, el bicitrial o l'enduro van posar l'espectacle i l'emoció. L'allau de gent que hi ha passat durant aquest cap de setmana demostra que la fira de la locomoció de Fornells s'ha convertit en un clàssic de les fires de primavera, plenament consolidada i un referent per a molts ciutadans